\n
Kontakta oss
Recept
Förrätter & soppor
Huvudrätter
Små rätter & snacks
Tillbehör
Sallader
Söta & bakade varor
Produkter
Lunch Bowl
Majs
#PLANTPOWER
Sedan 1853
Alla artiklar
Vår historia
Våra engagemang
Konserver & innovationer
Från jord till bord
Nyheter
>
Recept
>
Kål- och äppelsallad med wasabiyoghurt och röda kidneybönor
<
Recept
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Kål- och äppelsallad med wasabiyoghurt och röda kidneybönor
skriv ut recept
Lätt
1 person
20 min.
Ingredienser:
för 1 person
2 msk. naturell yoghurt
½ tsk. wasabipasta
200 g röd spetskål/rödkål
1 grönt äpple
1 msk. äppelcidervinäger
1 burk
Bonduelle
mini packs röda kidneybönor (avrunnen vikt 60 g)
20 g ärtskott
Salt
Svartpeppar
Ingredienser för 1 person
2 msk. naturell yoghurt
½ tsk. wasabipasta
200 g röd spetskål/rödkål
1 grönt äpple
1 msk. äppelcidervinäger
1 burk
Bonduelle
mini packs röda kidneybönor (avrunnen vikt 60 g)
20 g ärtskott
Salt
Svartpeppar
Steg 1
Rör ihop yoghurt med wasabi och smaka av med salt.
Steg 2
Skär hälften av kålen grovt och en den andra hälften i tunna strimlor.
Steg 3
Skär äpplet i tunna skivor och vänd skivorna i äppelcidervinägern.
Steg 4
Blanda samman allt och tillsätt de röda kidneybönorna.
Steg 5
Dekorera salladen med ärtskott och krydda med svartpeppar.
Behöver du mer inspiration?
Lätt
Medium
Svårt
< 15 min:
15 - 45 min:
45 min. och +
Lekfullt
▶
Bönsallad med två sorters bönor, körsbär...
Se receptet
Vegetarisk gryta med kidneybönor och maj...
Se receptet
Tonfisksallad med gurka, röda kidneyböno...
Se receptet
Se fler recept
Se även:
Majs - 300 g
Majs - 3 x 150 g
Ekologiska majs - 2 x 150 g
Lunch bowl quinoa - 250g
Lunch bowl bulgur - 250g
Lunch bowl spelt - 250g