- Ångkokt för ett krrrrrispigt tugg - Fri från rester av bekämpningsmedel - Naturligt söt smak. Ljuvlig i sallader och olika rätter

Vår majs växer under den europeiska solen och skördas precis när den smakar som bäst. Därefter ångkokar vi majskornen för att bevara den söta smaken, den friska gula färgen och det krispiga tugget. Och ännu bättre – i Bonduelle Krispig Majs hittar du inga rester av bekämpningsmedel. Det är alltså det bästa valet – både för dig och för planeten. Tips! Majs är underbart i sallader. Men också helt oumbärlig i mexikanska rätter där den ger både smak och färg.

Nettovikt: 450 g Avrunnen vikt: 420 g

Se våra recept

Lätt
Medium
Svårt
< 15 min:
15 - 45 min:
45 min. och +
  • Stekt gnocchi med grönkål, majs och oliver

    Stekt gnocchi med grönkål, majs och oliver

    SE RECEPTET
  • Röd linssoppa med ingefära, apelsin och majs

    Röd linssoppa med ingefära, apelsin och majs

    SE RECEPTET
  • Rostad grönkålssallad med majs och röda kidneybönor, rostade hasselnötter och yoghurtdressing

    Rostad grönkålssallad med majs och röda kidneybönor, rostade hasselnötter och yoghurtdressing

    SE RECEPTET