- Ångkokt för ett krrrrrispigt tugg - Fri från rester av bekämpningsmedel - Naturligt söt smak. Ljuvlig i sallader och olika rätter
Vår majs växer under den europeiska solen och skördas precis när den smakar som bäst. Därefter ångkokar vi majskornen för att bevara den söta smaken, den friska gula färgen och det krispiga tugget. Och ännu bättre – i Bonduelle Krispig Majs hittar du inga rester av bekämpningsmedel. Det är alltså det bästa valet – både för dig och för planeten. Tips! Majs är underbart i sallader. Men också helt oumbärlig i mexikanska rätter där den ger både smak och färg.
Nettovikt: 450 g Avrunnen vikt: 420 g
Ingredienser:
näringsinnehåll
Se våra recept
Lätt
Medium
Svårt
< 15 min:
15 - 45 min:
45 min. och +
Rostad grönkålssallad med majs och röda kidneybönor, rostade hasselnötter och yoghurtdressing
Pestosallad med majs, kikärtor och bönor
Stekt gnocchi med grönkål, majs och oliver
Se fler recept