1. >Recept
  2. >Squashgratäng med röda kidneybönor

Squashgratäng med röda kidneybönor

Medium
1 person
30 min.
Ingredienser:
för 1 person
200 g squash

½ ekologisk citron

30 g riven parmesan

1 vitlöksklyfta, finhackad

4 g oregano, hackad

2 ägg

1 burk Bonduelle mini packs röda kidneybönor (avrunnen vikt 60 g)

Salt

Svartpeppar
Ingredienser för 1 person
200 g squash

½ ekologisk citron

30 g riven parmesan

1 vitlöksklyfta, finhackad

4 g oregano, hackad

2 ägg

1 burk Bonduelle mini packs röda kidneybönor (avrunnen vikt 60 g)

Salt

Svartpeppar
  1. Steg 1
    Finhacka vitlöken. Hacka oregano grovt och finriv citronskalet på ett rivjärn.
  2. Steg 2
    Riv squash och parmesan och tillsätt vitlök, oregano och citronskal.
  3. Steg 3
    Rör ner äggen, ett i taget och tillsätt därefter kidneybönorna.
  4. Steg 4
    Blanda samman allt och smaka av med salt och peppar och häll blandningen i en eldfast form.
  5. Steg 5
    Baka i förvärmd ugn i 210 grader ca 20 minuter tills det fått färg.
Behöver du mer inspiration?
LättMediumSvårt
< 15 min:15 - 45 min:45 min. och +
Lekfullt
  • Majs och röda kidneybönor i tacoskal med...
  • Bönsallad med två sorters bönor, körsbär...
  • Kall avokadosoppa med röda bönor och röd...