\n
Kontakta oss
Recept
Förrätter & soppor
Huvudrätter
Små rätter & snacks
Tillbehör
Sallader
Söta & bakade varor
Produkter
Lunch Bowl
Majs
#PLANTPOWER
Sedan 1853
Alla artiklar
Vår historia
Våra engagemang
Konserver & innovationer
Från jord till bord
Nyheter
>
Recept
>
Squashgratäng med röda kidneybönor
<
Recept
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Squashgratäng med röda kidneybönor
skriv ut recept
Medium
1 person
30 min.
Ingredienser:
för 1 person
200 g squash
½ ekologisk citron
30 g riven parmesan
1 vitlöksklyfta, finhackad
4 g oregano, hackad
2 ägg
1 burk
Bonduelle
mini packs röda kidneybönor (avrunnen vikt 60 g)
Salt
Svartpeppar
Ingredienser för 1 person
200 g squash
½ ekologisk citron
30 g riven parmesan
1 vitlöksklyfta, finhackad
4 g oregano, hackad
2 ägg
1 burk
Bonduelle
mini packs röda kidneybönor (avrunnen vikt 60 g)
Salt
Svartpeppar
Steg 1
Finhacka vitlöken. Hacka oregano grovt och finriv citronskalet på ett rivjärn.
Steg 2
Riv squash och parmesan och tillsätt vitlök, oregano och citronskal.
Steg 3
Rör ner äggen, ett i taget och tillsätt därefter kidneybönorna.
Steg 4
Blanda samman allt och smaka av med salt och peppar och häll blandningen i en eldfast form.
Steg 5
Baka i förvärmd ugn i 210 grader ca 20 minuter tills det fått färg.
Behöver du mer inspiration?
Lätt
Medium
Svårt
< 15 min:
15 - 45 min:
45 min. och +
Lekfullt
▶
Majs och röda kidneybönor i tacoskal med...
Se receptet
Bönsallad med två sorters bönor, körsbär...
Se receptet
Kall avokadosoppa med röda bönor och röd...
Se receptet
Se fler recept
Se även:
Majs - 300 g
Majs - 3 x 150 g
Ekologiska majs - 2 x 150 g
Lunch bowl quinoa - 250g
Lunch bowl bulgur - 250g
Lunch bowl spelt - 250g