\n
Kontakta oss
Recept
Förrätter & soppor
Huvudrätter
Små rätter & snacks
Tillbehör
Sallader
Söta & bakade varor
Produkter
Lunch Bowl
Majs
#PLANTPOWER
Sedan 1853
Alla artiklar
Vår historia
Våra engagemang
Konserver & innovationer
Från jord till bord
Nyheter
>
Recept
>
Löksallad med majs och dragonvinägrett
<
Recept
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Löksallad med majs och dragonvinägrett
skriv ut recept
Lätt
1 person
25 min.
Ingredienser:
för 1 person
2 lökar, ca. 100 g
1/4 knippe dragon
1 msk. vitvinsvinäger
1 msk. olivolja
1 burk
Bonduelle
mini packs majs (avrunnen vikt 70 g)
Salt
Svartpeppar
Ingredienser för 1 person
2 lökar, ca. 100 g
1/4 knippe dragon
1 msk. vitvinsvinäger
1 msk. olivolja
1 burk
Bonduelle
mini packs majs (avrunnen vikt 70 g)
Salt
Svartpeppar
Steg 1
Koka de hela lökarna (inklusive skalet) möra i vatten med ½ tsk salt i ca 15 minuter. Häll av vattnet och kyl lökarna med kallt vatten.
Steg 2
Halvera lökarna på längden. Avlägsna skalen och skär lökarna i klyftor.
Steg 3
Finhacka dragon, tillsätt vinäger och olja och smaka av med salt och peppar.
Steg 4
Blanda samman med lök och majs.
Steg 5
Lägg upp i en skål och servera som tillbehör till vegetariskt, fisk eller kött.
Behöver du mer inspiration?
Lätt
Medium
Svårt
< 15 min:
15 - 45 min:
45 min. och +
Lekfullt
▶
Bönsallad med två sorters bönor, körsbär...
Se receptet
Grillat bröd med krämig getost, basilika...
Se receptet
Wokstekt oxkött med majs
Se receptet
Se fler recept
Se även:
Majs - 300 g
Ekologiska majs - 2 x 150 g
Majs - 3 x 150 g
Lunch bowl quinoa - 250g
Lunch bowl bulgur - 250g
Lunch bowl spelt - 250g