Kikärtssallad med rödlök, pestogrädde och brödsmulor
Lätt
1 person
20 min.
Ingredienser:
för 1 person
1 liten rödlök, ca. 50 g
1 skiva bröd
2 msk. basilkapesto
2 msk. grädde 38 %
1 burk Bonduelle mini packs kikärtor (avrunnen vikt 65 g)
10 basilikablad
Salt
Svartpeppar
1 skiva bröd
2 msk. basilkapesto
2 msk. grädde 38 %
1 burk Bonduelle mini packs kikärtor (avrunnen vikt 65 g)
10 basilikablad
Salt
Svartpeppar
Ingredienser för 1 person
1 liten rödlök, ca. 50 g
1 skiva bröd
2 msk. basilkapesto
2 msk. grädde 38 %
1 burk Bonduelle mini packs kikärtor (avrunnen vikt 65 g)
10 basilikablad
Salt
Svartpeppar
1 skiva bröd
2 msk. basilkapesto
2 msk. grädde 38 %
1 burk Bonduelle mini packs kikärtor (avrunnen vikt 65 g)
10 basilikablad
Salt
Svartpeppar
- Steg 1Finhacka rödlöken.
- Steg 2Rosta brödet och smula det till grova smulor.
- Steg 3Rör ihop peston med grädden.
- Steg 4Blanda kikärtor med lök, pestogrädde, basilikablad och brödsmulor. Smaka av med salt och peppar.
- Steg 5Lägg upp i en djup tallrik.
Behöver du mer inspiration?
Lätt
Medium
Svårt
< 15 min:
15 - 45 min:
45 min. och +
- SE RECEPTET
Kikärts- och hasselnötszaatar, yoghurt och romansallad
- SE RECEPTET
Pasta med tomat och kikärtor
- SE RECEPTET
Löksallad med majs och dragonvinägrett
Se även:








