\n
Kontakta oss
Recept
Förrätter & soppor
Huvudrätter
Små rätter & snacks
Tillbehör
Sallader
Söta & bakade varor
Produkter
Lunch Bowl
Majs
#PLANTPOWER
Sedan 1853
Alla artiklar
Vår historia
Våra engagemang
Konserver & innovationer
Från jord till bord
Nyheter
>
Recept
>
Linssallad med rostad svamp och burrata
<
Recept
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Linssallad med rostad svamp och burrata
skriv ut recept
Lätt
2 personer
15 min.
Ingredienser:
till 2 personer
500 g blandad svamp
1 msk. smör till stekning
1 liten handfull timjan
1 paket salladsmix
1 påse
Bonduelle
ekologiska linser och gryn
125 g burrata
1 handfull rostade och saltade mandlar
DRESSING:
2 msk. olivolja
1 msk. balsamvinäger
1 tsk. dijonsenap
1 tsk. honung
Salt och färskmalen peppar
Ingredienser för 2 personer
500 g blandad svamp
1 msk. smör till stekning
1 liten handfull timjan
1 paket salladsmix
1 påse
Bonduelle
ekologiska linser och gryn
125 g burrata
1 handfull rostade och saltade mandlar
DRESSING:
2 msk. olivolja
1 msk. balsamvinäger
1 tsk. dijonsenap
1 tsk. honung
Salt och färskmalen peppar
Steg 1
Rengör svamparna, skär dem i grova skivor och stek dem i smör i en stekpanna.
Steg 2
Strö över med timjanblad, salt och färskmalen peppar och stek svamparna tills de är vackert gyllenbruna.
Steg 3
Blanda sallad och ekologiska linser och gryn i en salladsskål.
Steg 4
Skaka ihop ingredienserna till dressingen och vänd ner i salladen.
Steg 5
Toppa salladen med rostad svamp, burrataskivor och hackad mandel.
Steg 6
Garnera med timjan och servera.
Tips:
Testa även buffelmozzarella istället för burrata.
Behöver du mer inspiration?
Lätt
Medium
Svårt
< 15 min:
15 - 45 min:
45 min. och +
Lekfullt
▶
Spaghetti med linsbolognese
Se receptet
Små rostade morötter med majs, champinjo...
Se receptet
Stuvad majs och höstsvamp på toast
Se receptet
Se fler recept
Se även:
Majs - 300 g
Majs - 3 x 150 g
Ekologiska majs - 2 x 150 g
Lunch bowl quinoa - 250g
Lunch bowl bulgur - 250g
Lunch bowl spelt - 250g