Riv skalet från en lime i en liten skål, pressa saften från hälften av limen i skålen och spara resten till serveringen.
Steg 2
Skölj koriander och plocka några blad till serveringen. Finhacka resten av koriandern – både blad och
stjälkar – och lägg i skålen med limeskal och saft.
Steg 3
Tillsätt grekisk yoghurt och 0,5 tsk salt i skålen och rör ihop dippen med en liten sked.
Steg 4
Dra av skinnet från chorizokorven och stek i en stekpanna med släpp-lätt-beläggning på medellåg värme.
Bryt chorizon i mindre bitar med baksidan av en träsked och stek i 3–4 minuter.
Steg 5
Tillsätt kikärtorna och lite salt i pannan och mosa kikärtorna med baksidan av en träsked. Låt steka tills chorizon är genomstekt (7–10 minuter) och ta av från värmen.
Steg 6
Värm tostadorna snabbt i en torr panna – ca 30 sek. på varje sida – och böj dem så att de får formen av en taco.
Steg 7
Fyll varje tostada med en lite finhackad spetskål, några skedar chorizo-kikärtsblandning, korianderdipp och färsk majs.
Steg 8
Servera med en skiva lime och några korianderblad.