\n
Kontakta oss
Recept
Förrätter & soppor
Huvudrätter
Små rätter & snacks
Tillbehör
Sallader
Söta & bakade varor
Produkter
Lunch Bowl
Majs
#PLANTPOWER
Sedan 1853
Alla artiklar
Vår historia
Våra engagemang
Konserver & innovationer
Från jord till bord
Nyheter
>
Recept
>
Grillat bröd med tex mex chilimajs, getost, citron och gräslök
<
Recept
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Grillat bröd med tex mex chilimajs, getost, citron och gräslök
skriv ut recept
Lätt
4 personer
20 min.
Ingredienser:
till 4 personer
200 g mjuk getost
¼ knippe gräslök
½ citron, finrivet skal
200 g körsbärstomater
2 burkar
Bonduelle
Tex Mex chilimajs (nettovikt 75 g x 2)
4–8 skivor bröd
1 vitlöksklyfta
1–2 msk. olivolja
Oliver
Salt
Svartpeppar
Ingredienser för 4 personer
200 g mjuk getost
¼ knippe gräslök
½ citron, finrivet skal
200 g körsbärstomater
2 burkar
Bonduelle
Tex Mex chilimajs (nettovikt 75 g x 2)
4–8 skivor bröd
1 vitlöksklyfta
1–2 msk. olivolja
Oliver
Salt
Svartpeppar
Steg 1
Finhacka gräslöken. Riv skalet av citronen och rör ihop det med getosten. Smaka av med salt och peppar.
Steg 2
Halvera tomaterna och vänd ihop dem med Tex Mex-bönorna.
Steg 3
Grilla brödet hårt i en grillpanna eller i ugnen och gnid in det med vitlök.
Steg 4
Lägg upp det grillade brödet på ett fat med getost och placera tomat- och bönblandningen ovanpå osten.
Steg 5
Avsluta med några droppar god olja, en handfull oliver och peppar.
Behöver du mer inspiration?
Lätt
Medium
Svårt
< 15 min:
15 - 45 min:
45 min. och +
Lekfullt
▶
Grillat bröd med krämig getost, basilika...
Se receptet
Små rostade morötter med majs, champinjo...
Se receptet
Bönsallad med två sorters bönor, körsbär...
Se receptet
Se fler recept
Se även:
Majs - 300 g
Ekologiska majs - 2 x 150 g
Majs - 3 x 150 g
Lunch bowl quinoa - 250g
Lunch bowl bulgur - 250g
Lunch bowl spelt - 250g