\n
Kontakta oss
Recept
Förrätter & soppor
Huvudrätter
Små rätter & snacks
Tillbehör
Sallader
Söta & bakade varor
Produkter
Lunch Bowl
Majs
#PLANTPOWER
Sedan 1853
Alla artiklar
Vår historia
Våra engagemang
Konserver & innovationer
Från jord till bord
Nyheter
>
Recept
>
Vegetarisk gryta med kidneybönor och majspuré
<
Recept
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Vegetarisk gryta med kidneybönor och majspuré
skriv ut recept
Lätt
4 personer
20 min.
Ingredienser:
till 4 personer
2 burkar
Bonduelle
röda kidneybönor (500 g avrunnen vikt)
4 mellanstora sötpotatisar (ca. 600 g)
2 rödlökar
½ blomkål
Olivolja
Ca. 3 ml vatten
½ grönsaksbuljongtärning
1-2 msk tamari eller soja
1 lime
Majspuré:
2 burkar
Bonduelle
majs (2 x 140 g avrunnen vikt)
4-5 msk vispgrädde
Salta mandlar
Thaibasilika
Ingredienser för 4 personer
2 burkar
Bonduelle
röda kidneybönor (500 g avrunnen vikt)
4 mellanstora sötpotatisar (ca. 600 g)
2 rödlökar
½ blomkål
Olivolja
Ca. 3 ml vatten
½ grönsaksbuljongtärning
1-2 msk tamari eller soja
1 lime
Majspuré:
2 burkar
Bonduelle
majs (2 x 140 g avrunnen vikt)
4-5 msk vispgrädde
Salta mandlar
Thaibasilika
Tillaga detta recept med:
Majs - 3 x 150 g
se produkt
Steg 1
Skölj bönorna i en sil och låt rinna av.
Steg 2
Skala sötpotatis och lök och skär i tunna skivor, dela blomkålen i buketter.
Steg 3
Stek i olja i en kastrull.
Steg 4
Tillsätt vatten och buljongtärning och låt sjuda i 10 minuter.
Steg 5
Häll bönorna i grytan och låt dem bli varma. Krydda med tamari och limejuice.
Steg 6
Blanda majs och grädde och servera som en toppning på grytan tillsammans med lite mandel och örter. Smaklig måltid!
Behöver du mer inspiration?
Lätt
Medium
Svårt
< 15 min:
15 - 45 min:
45 min. och +
Lekfullt
▶
Bönsallad med två sorters bönor, körsbär...
Se receptet
Grillat bröd med krämig getost, basilika...
Se receptet
Tuna melt med majs och ruccola
Se receptet
Se fler recept
Se även:
Majs - 300 g
Ekologiska majs - 2 x 150 g
Lunch bowl quinoa - 250g
Lunch bowl bulgur - 250g
Lunch bowl spelt - 250g