1. >Recept
  2. >Fiskbullar med majs och rotfruktsremoulad

Fiskbullar med majs och rotfruktsremoulad

Lätt
4 personer
30 min.
Ingredienser:
till 4 personer
Färskpotatis

500 g fiskfärs

150 g rotselleri

2 burkar Bonduelle majs (avrunnen vikt 2 x 140 g)

¼ knippe persilja

2 msk vegetabilisk olja

150 g persiljerot

150 g morötter

1 dl skyr

2 msk majonnäs

2 msk kapris

1 citron

Salt och peppar
Ingredienser för 4 personer
Färskpotatis

500 g fiskfärs

150 g rotselleri

2 burkar Bonduelle majs (avrunnen vikt 2 x 140 g)

¼ knippe persilja

2 msk vegetabilisk olja

150 g persiljerot

150 g morötter

1 dl skyr

2 msk majonnäs

2 msk kapris

1 citron

Salt och peppar
  1. Steg 1
    Rör ihop skyr med majonnäs och finhackad kapris.
  2. Steg 2
    Blanda grovt riven persiljerot och morötter och krydda med salt och peppar.
  3. Steg 3
    Blanda fiskfärsen ordentligt med hackad persilja, riven selleri och majs, krydda med salt och peppar.
  4. Steg 4
    Koka potatisen och stek fiskbullarna i olja i en kastrull, ca. 3 minuter på varje sida.
  5. Steg 5
    Servera fiskbullarna varma med potatis, tartarsås, citronklyftor, majs och eventuellt stekt persilja.
Tips:
I stället för fiskfärs kan du använda kycklingfärs (men smaka inte på den när du kryddar).
Behöver du mer inspiration?
LättMediumSvårt
< 15 min:15 - 45 min:45 min. och +
Lekfullt
  • Burger med grillad kyckling och cornslaw
  • Majsfrikadeller

    Hemlagade köttbullar är en klassiker ...men visst vore det kul att ge dem en twist? Gör en gammal kl...

  • Stekt kyckling med cashewnötter och majs