\n
Kontakta oss
Recept
Förrätter & soppor
Huvudrätter
Små rätter & snacks
Tillbehör
Sallader
Söta & bakade varor
Produkter
Lunch Bowl
Majs
#PLANTPOWER
Sedan 1853
Alla artiklar
Vår historia
Våra engagemang
Konserver & innovationer
Från jord till bord
Nyheter
>
Recept
>
Bakade chilibönor med majs, rotfrukter, tacos och cheddarost
<
Recept
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Bakade chilibönor med majs, rotfrukter, tacos och cheddarost
skriv ut recept
Lätt
4 personer
45 min.
Ingredienser:
till 4 personer
2 burkar
Bonduelle
Chilibönor (2 x 430 g)
1 burk
Bonduelle
majs (140 g avrunnen vikt)
200 g persiljerot
200 g morötter
200 g rödbetor
200 g tacochips
100 g cheddarost
½ knippe koriander eller persilja
1 röd chili
Salt
Svartpeppar
Ingredienser för 4 personer
2 burkar
Bonduelle
Chilibönor (2 x 430 g)
1 burk
Bonduelle
majs (140 g avrunnen vikt)
200 g persiljerot
200 g morötter
200 g rödbetor
200 g tacochips
100 g cheddarost
½ knippe koriander eller persilja
1 röd chili
Salt
Svartpeppar
Steg 1
Rengör rotfrukterna.
Steg 2
Skär dem på längden i ¼ stavar.
Steg 3
Blanda dem med chilibönor och majs i en bakform med bakplåtspapper.
Steg 4
Baka i ugn i 200 °C i ca 30 minuter tills rotfrukterna är mjuka men ändå krispiga.
Steg 5
Fördela tacochips och ost ovanpå toppen och gratinera i ugn.
Steg 6
Strö över hackad koriander och chili.
Tips:
Servera som tillbehör till både fisk och kött, kan även ätas som en vegetarisk rätt.
Behöver du mer inspiration?
Lätt
Medium
Svårt
< 15 min:
15 - 45 min:
45 min. och +
Lekfullt
▶
Grillat bröd med krämig getost, basilika...
Se receptet
Majsparfait med mango och cornflakes
Se receptet
Bönsallad med två sorters bönor, körsbär...
Se receptet
Se fler recept
Se även:
Majs - 300 g
Ekologiska majs - 2 x 150 g
Majs - 3 x 150 g
Lunch bowl quinoa - 250g
Lunch bowl bulgur - 250g
Lunch bowl spelt - 250g