\n
Kontakta oss
Recept
Förrätter & soppor
Huvudrätter
Små rätter & snacks
Tillbehör
Sallader
Söta & bakade varor
Produkter
Lunch Bowl
Majs
#PLANTPOWER
Sedan 1853
Alla artiklar
Vår historia
Våra engagemang
Konserver & innovationer
Från jord till bord
Nyheter
>
Recept
>
Tortilla med aubergine, majs, svarta bönor, padronpeppar och skyr
<
Recept
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Tortilla med aubergine, majs, svarta bönor, padronpeppar och skyr
skriv ut recept
Lätt
4 personer
20 min.
Ingredienser:
till 4 personer
1 burk
Bonduelle
svarta bönor (265 g avrunnen vikt)
2 burkar
Bonduelle
majs (2 x 140 g avrunnen vikt)
4 tortillabröd
1 aubergine, ca. 300-400 g
2 msk. olivolja
200 g padronpeppar/små gröna spanska pepparfrukter
100 g cheddarost
¼ knippe basilika
Salt
Svartpeppar
Ingredienser för 4 personer
1 burk
Bonduelle
svarta bönor (265 g avrunnen vikt)
2 burkar
Bonduelle
majs (2 x 140 g avrunnen vikt)
4 tortillabröd
1 aubergine, ca. 300-400 g
2 msk. olivolja
200 g padronpeppar/små gröna spanska pepparfrukter
100 g cheddarost
¼ knippe basilika
Salt
Svartpeppar
Tillaga detta recept med:
Majs - 3 x 150 g
se produkt
Steg 1
Lägg tortillabrödet på 2 ugnsplåtar med bakplåtspapper.
Steg 2
Skär auberginen i tunna skivor och lägg dem på tortillabrödet.
Steg 3
Häll olja över aubergine och krydda salt och svartpeppar.
Steg 4
Fördela majs, svarta bönor och padronpeppar.
Steg 5
Strö över riven ost, salt och peppar.
Steg 6
Baka tortillabröden i förvärmd ugn i 200 °C i ca 10 minuter, tills de är gyllenbruna och knapriga.
Tips:
Går bra att tillaga med chilibönor, currybönor eller kikärtor.
Behöver du mer inspiration?
Lätt
Medium
Svårt
< 15 min:
15 - 45 min:
45 min. och +
Lekfullt
▶
Bönsallad med två sorters bönor, körsbär...
Se receptet
Grillat bröd med krämig getost, basilika...
Se receptet
Små rostade morötter med majs, champinjo...
Se receptet
Se fler recept
Se även:
Majs - 300 g
Ekologiska majs - 2 x 150 g
Lunch bowl quinoa - 250g
Lunch bowl bulgur - 250g
Lunch bowl spelt - 250g