\n
Kontakta oss
Recept
Förrätter & soppor
Huvudrätter
Små rätter & snacks
Tillbehör
Sallader
Söta & bakade varor
Produkter
Lunch Bowl
Majs
#PLANTPOWER
Sedan 1853
Alla artiklar
Vår historia
Våra engagemang
Konserver & innovationer
Från jord till bord
Nyheter
>
Recept
>
Grillat bröd med krämig getost, basilika, bönmix, blåbär och majs
<
Recept
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Grillat bröd med krämig getost, basilika, bönmix, blåbär och majs
skriv ut recept
Lätt
4 personer
20 min.
Ingredienser:
till 4 personer
2 burkar
Bonduelle
bönmix (2 x 160 g avrunnen vikt)
1 burk
Bonduelle
majs (140 g avrunnen vikt)
4 stora skivor bröd/surdegsbröd
1 vitlöksklyfta
1 msk olivolja
1 msk äppelcidervinäger
¼ knippe basilika
120 g getost/gräddost
100 g blåbär
Ingredienser för 4 personer
2 burkar
Bonduelle
bönmix (2 x 160 g avrunnen vikt)
1 burk
Bonduelle
majs (140 g avrunnen vikt)
4 stora skivor bröd/surdegsbröd
1 vitlöksklyfta
1 msk olivolja
1 msk äppelcidervinäger
¼ knippe basilika
120 g getost/gräddost
100 g blåbär
Tillaga detta recept med:
Majs - 3 x 150 g
se produkt
Steg 1
Grilla brödet och gnid in det med vitlök.
Steg 2
Häll bönor och majs i en sil och kyl med kallt vatten. Blanda bönmix med majs, olja och vinäger.
Steg 3
Smaka av med salt och peppar.
Steg 4
Skär basilika fint.
Steg 5
Bred brödet med getost och placera det på ett fat eller 4 tallrikar.
Steg 6
Fördela bönmixen på brödet och strö över basilika och blåbär.
Tips:
Kan gärna serveras med färskost och jordgubbar.
Behöver du mer inspiration?
Lätt
Medium
Svårt
< 15 min:
15 - 45 min:
45 min. och +
Lekfullt
▶
Små rostade morötter med majs, champinjo...
Se receptet
Bönsallad med två sorters bönor, körsbär...
Se receptet
Vattenmelonsallad med bönmix, rödlök, my...
Se receptet
Se fler recept
Se även:
Majs - 300 g
Ekologiska majs - 2 x 150 g
Lunch bowl quinoa - 250g
Lunch bowl bulgur - 250g
Lunch bowl spelt - 250g