\n
Kontakta oss
Recept
Förrätter & soppor
Huvudrätter
Små rätter & snacks
Tillbehör
Sallader
Söta & bakade varor
Produkter
Lunch Bowl
Majs
#PLANTPOWER
Sedan 1853
Alla artiklar
Vår historia
Våra engagemang
Konserver & innovationer
Från jord till bord
Nyheter
>
Recept
>
Rostad svamp med stekt avokado, spetskålssallad och tex mex chilimajs
<
Recept
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Rostad svamp med stekt avokado, spetskålssallad och tex mex chilimajs
skriv ut recept
Lätt
4 personer
25 min.
Ingredienser:
till 4 personer
400 g blandad svamp
1 lök
2 vitlöksklyftor
1/4 knippe bredbladig persilja
2 msk. olivolja
2 burkar
Bonduelle
Tex Mex chilimajs (nettovikt 75 g x 2)
2 avokador
½ spetskål
Salt
Svartpeppar
Ingredienser för 4 personer
400 g blandad svamp
1 lök
2 vitlöksklyftor
1/4 knippe bredbladig persilja
2 msk. olivolja
2 burkar
Bonduelle
Tex Mex chilimajs (nettovikt 75 g x 2)
2 avokador
½ spetskål
Salt
Svartpeppar
Steg 1
Rensa svampen och skär den i mindre bitar. Finhacka lök och vitlök och grovhacka persiljan.
Steg 2
Stek svampen i olja i en varm stekpanna med vitlök, lök och persilja i ca 5 minuter. Vänd ner chilimajs och smaka av med salt och peppar.
Steg 3
Rensa spetskålen skär den i grova bitar.
Steg 4
Halvera avokadorna och avlägsna kärnorna. Stek avokadorna på snittsidan i en torr panna på medelvärme i ca 3–4 minuter.
Steg 5
Lägg upp kålen på ett fat tillsammans med svamp och avokado.
Behöver du mer inspiration?
Lätt
Medium
Svårt
< 15 min:
15 - 45 min:
45 min. och +
Lekfullt
▶
Grillat bröd med krämig getost, basilika...
Se receptet
Bönsallad med två sorters bönor, körsbär...
Se receptet
Små rostade morötter med majs, champinjo...
Se receptet
Se fler recept
Se även:
Majs - 300 g
Ekologiska majs - 2 x 150 g
Majs - 3 x 150 g
Lunch bowl quinoa - 250g
Lunch bowl bulgur - 250g
Lunch bowl spelt - 250g