\n
Kontakta oss
Recept
Förrätter & soppor
Huvudrätter
Små rätter & snacks
Tillbehör
Sallader
Söta & bakade varor
Produkter
Lunch Bowl
Majs
#PLANTPOWER
Sedan 1853
Alla artiklar
Vår historia
Våra engagemang
Konserver & innovationer
Från jord till bord
Nyheter
>
Recept
>
Tex Mex sallad med svarta bönor och chilimajs
<
Recept
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Tex Mex sallad med svarta bönor och chilimajs
skriv ut recept
Lätt
4 personer
15 min.
Ingredienser:
till 4 personer
2 burkar
Bonduelle
Tex Mex svarta bönor (avrunnen vikt 260 g)
2 burkar
Bonduelle
Tex Mex chili majs (330 g)
1 mango
4 stora tomater
½ zucchini
2 avokado
½ salladshuvud
Ärtskott
Dressing:
2 msk riven lök
2 msk pressad citron
4 msk olja
4 msk hackad persilja
Salt och peppar
Ingredienser för 4 personer
2 burkar
Bonduelle
Tex Mex svarta bönor (avrunnen vikt 260 g)
2 burkar
Bonduelle
Tex Mex chili majs (330 g)
1 mango
4 stora tomater
½ zucchini
2 avokado
½ salladshuvud
Ärtskott
Dressing:
2 msk riven lök
2 msk pressad citron
4 msk olja
4 msk hackad persilja
Salt och peppar
Steg 1
Skölj de svarta bönorna och låt rinna av.
Steg 2
Rör ihop dressingen i en stor skål och blanda den med bönor och majs.
Steg 3
Skär mango och grönsaker i små bitar och blanda med bönor och majs.
Steg 4
Strö över ärtskott.
Steg 5
Droppa lite grekisk yoghurt blandat med vatten och vitlök över salladen före servering.
Tips:
Servera med tortillas som stekts spröda i olja. Smakar gott med en grillad laxbit.
Behöver du mer inspiration?
Lätt
Medium
Svårt
< 15 min:
15 - 45 min:
45 min. och +
Lekfullt
▶
Bönsallad med två sorters bönor, körsbär...
Se receptet
Grillat bröd med krämig getost, basilika...
Se receptet
Små rostade morötter med majs, champinjo...
Se receptet
Se fler recept
Se även:
Majs - 300 g
Ekologiska majs - 2 x 150 g
Majs - 3 x 150 g
Lunch bowl quinoa - 250g
Lunch bowl bulgur - 250g
Lunch bowl spelt - 250g