Gå tillbaka
\n
Senaste nytt
Matlagning
Odling
Utforska
>
Nyheter
>
Rostad grönkålssallad med majs och röda kidneybönor, rostade hasselnötter och yoghurtdressing
<
Nyheter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Rostad grönkålssallad med majs och röda kidneybönor, rostade hasselnötter och yoghurtdressing
skriv ut recept
Lätt
4 personer
20 min.
Ingredienser:
till 4 personer
300 g grönkål
1 lök, ca 50 g
2 vitlöksklyftor
2 burkar
Bonduelle
majs (2 x 140 g avrunnen vikt)
1 burkar
Bonduelle
röda kidneybönor (avrunnen vikt 250g)
2 msk. olivolja
50 g rostade hasselnötter
2 dl yoghurt
2 msk. Worcestershiresås
Salt
Svartpeppar
Ingredienser för 4 personer
300 g grönkål
1 lök, ca 50 g
2 vitlöksklyftor
2 burkar
Bonduelle
majs (2 x 140 g avrunnen vikt)
1 burkar
Bonduelle
röda kidneybönor (avrunnen vikt 250g)
2 msk. olivolja
50 g rostade hasselnötter
2 dl yoghurt
2 msk. Worcestershiresås
Salt
Svartpeppar
Tillaga detta recept med:
Majs - 3 x 150 g
se produkt
Steg 1
Riv sönder grönkålen i grova bitar.
Steg 2
Skär rödlök och vitlök fint.
Steg 3
Stek kål, lök och vitlök i olja i en het stekpanna tills det är lätt brynt, tillsammans med bönor och majs.
Steg 4
Rör yoghurt med worcestershiresås och krydda med salt och peppar.
Steg 5
Lägg upp kålen i en stor skål eller på en tallrik, strö över hasselnötter och servera med yoghurtsås.
Tips:
Serveras som tillbehör till både fisk och kött, kan även ätas som vegetarisk rätt och kan tillagas med linser eller bönmix.
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies